Tényleg működik

[Tisztasor] „Egy éve már hogy a pornófüggésemnek vége. Az önkielégítésről pedig egy hónapja szoktam le, és úgy érzem sokkal erősebb vagyok testileg-lelkileg.”

Tisztasor„Egy éve már hogy a pornófüggésemnek vége. Az önkielégítésről pedig egy hónapja szoktam le, és úgy érzem sokkal erősebb vagyok testileg-lelkileg.

Lelkileg is és fizikailag is erősebbnek érzem magam

Ezt úgy értem el, hogy sportolni kezdtem, otthoni edzéseket végezve (felülések, fekvőtámasz, súlyzózás), valamint kerékpározással a Velencei tó körül. Utána már nem kívánom például este, vagy amikor haza jövök a munkából – az önkielégítést. Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen könnyen megy… az agyam erre állt rá. Reggel természetesnek veszem már, hogy erekcióm van és nem nyúlok magamhoz. Otthon gyerekként ezt egyszer már megtanultam, és 14 évesen már nem végeztem többé önkielégítést, de aztán 16 évesen rossz társaságba kerültem, visszaszoktam. Vallásos családban nőttem fel, ahol már gyerekként felvilágosítottak szüleim, hogy ezzel a bűnös tevékenységgel, mennyire önző módon viselkedek.

Most 19 éves vagyok, a rossz társaságot végre kizártam az életemből, csak a jó és tiszta emberekkel tartom a kapcsolatot. Sokkal jobban, kiegyensúlyozottabban és bűntudat nélkül vagyok. Sokkal kellemesebb így, ettől a bűntől mentesen élni. Bűneimet meggyónva természetesen. Az ima is nagyon sokat segített. Tényleg működik, de nagy akaraterő kell hozzá, és pozitív hozzáállás. Valóban lelkileg is és fizikailag is erősebbnek érzem magam. Amikor ezt a bűnt régebben elkövettem, furcsa de azonnal meg is éheztem és falánkabb voltam. Most reggelente is normál adagokat eszek, nem falok, mint valami farkas. Reggel amikor ott mutatja magát a takaró alatt a bűn, imádkozással kezdem, és mindjárt jobb is utána.

Nekem régebben valaki azt mondta: a tétlenség a bűn párnája, ezért is mindig elfoglalom magamat, pl. ma is sportoltam itthon 3 ciklusban (fekvőtámasz, súlyzózás, felülés). Egyre többet tudok elvégezni ezekből a gyakorlatokból. És még egy praktikus megoldás: az alsógatya. Pizsama alá érdemes felvenni…”

Egy 19 éves fiú tanúságtétele

Puskás Antal

Tisztasor – a szabadság elérhető
Puskás Antal vagyok, katolikus pap és pálos szerzetes. Szolgálatom fontos részének tartom a tanúságtételt arról, hogy a tisztaság lehetséges. Ilyen indíttatásból született meg ez a honlap is.

tanúságtételekcikkekajánlott olvasmányok


Tisztasor.com

Forrás: Tisztasor (Szabadulás a pornó és önkielégítés rabságából) # link
Fotó: James Barr – Unsplash (illusztráció), Tisztasor