Szeressétek Egymást! Magazin

A Szeressétek Egymást! magazin a világ több mint 120 országában, 23 nyelven megjelenő értékes, katolikus, evangelizációs folyóirat.

Szeressétek Egymást MagazinA Szeressétek Egymást! magazint a lengyel alapítású szerzetesrend, a Krisztus Társasága indította el, amelyet a külföldön élő lengyelek lelkipásztori szolgálatára hoztak létre.

Az olvasók hamar megkedvelték a Szeressétek Egymást!, amely ma már a világ több mint 120 országában jelenik meg, 23 nyelven. Magyarországon a Teréz anya által alapított Szeretet Misszionáriusai szerzetes nővérek kérésére 2006-ban adták ki az első lapszámot. Azóta hazánkban 28 lapszám jelent már meg, nagyrészt az olvasók – jelentős részben lengyel testvéreink – adományainak köszönhetően.

Sokak munkájának, imájának és támogatásának köszönhető e hiánypótló kiadvány hazai kiadása.

Kerényi Lajos atya a Szeressétek Egymást! magazinból kiindulva hozta létre 2009-ben a Tiszta Szívek Mozgalmát, amely a tisztaság értékét segít felfedezni és megélni a fiataloknak. A Hűséges Szívek Mozgalma pedig, a házastársi hűség megélésében nyújt támogatást. Az ezekkel kapcsolatos tanúságtételek közzététele, mindig fontos részét képezik a magazin anyagának.

A folyóirat a tanúságtételek mellett helyet ad történelmi, egyháztörténeti beszámolóknak, tudománnyal, társadalom-tudománnyal kapcsolatos elemzéseknek, beszámol ismert és kevésbé ismert isteni csodákról és jelenésekről, a szentjeink életéről, valamint természetesen tanításokat és imádságokat is közöl – a hit, a remény és szeretet jegyében.

Hívjuk weboldalunk olvasóit is az evangelizációs szolgálatra, amelyben azáltal vehetünk részt, hogy másokhoz is eljuttatjuk a magazint, valamint anyagi támogatást nyújtunk ahhoz, hogy a terjesztés olyan országokban is elkezdődhessen, ahová más keresztény folyóirat nem jut el. Hálásak vagyunk mindazoknak, akik engedik, hogy Isten megszólítsa őket örömhírével, és rajtuk keresztül másokat is elérjen. Köszönünk minden imát és támogatást, amellyel hozzájárulnak ehhez!

A magazin nyomtatásban megrendelhető a Szeressétek Egymást! szerkesztőségének elérhetőségein, illetve kedvezőbb áron, elektronikus változatban (PDF formátumban) is megvásárolható valamennyi korábban kiadott lapszáma! Hazánkban jelenleg negyedévente kerül kiadásra egy-egy lapszám (függően a befolyó adományoktól is).

www.szeressetekegymast.org
szerkesztoseg@szeressetekegymast.org

Lengyel Perszonális Plébánia,
1103 Budapest, Óhegy u. 11.
Telefon: +36 30 / 986 3167


Forrás: Új Ember (2013.12.08.); Szeressétek Egymást! Magazin
Illusztráció: Szeressétek Egymást! (2018/2 (26. szám), címlap)