Vasárnapi hirdetéseink

A büki római katolikus Szent Kelemen templom és filiáinak heti hirdetései, valamint aktuális heti miserend.

Frissítve: 2020.04.02 ⇓ Ugrás a heti miserend táblázathoz ⇓


Csatlakozz TE is a 777 imaláncához

777 imalánc

Hisszük, hogy a közös imának ereje van, keresztényként pedig komoly a felelősségünk. Ezért arra hívunk Téged, hogy csatlakozz az imaláncunkhoz, amelyben a bajba jutott emberekért, az őket ápoló orvosokért, valamint a közös jövőnkért fohászkodunk, hiszen Jézus ezt ígérte: “Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól. Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.”

777blog.hu/panikhelyettima

1. Az MKPK döntése nyomán, határozatlan ideig szentmisék a nyilvánosság előtt nem kerülnek megtartásra a járványhelyzet következtében! A Közmédia, a katolikus rádiók és televíziók, internetes médiumok révén több lehetőség lesz élő szentmise közvetítések megtekintésére, meghallgatására az elkövetkezendő időszakban: ide kattintva tájékozódhatunk számos lehetőségről.

2. Töltsünk kellő időt az imádsággal egyénileg vagy családunkkal közösen! Az imádságnak különösen fontos szerepe van ezekben az időkben!

3. Az egyház számára, illetve az egyes plébániák számára a heti perselypénz elmaradása komoly anyagi kiesést jelent. A plébániai alkalmazottakat, munkatársakat és a járulékokat a járvány ideje alatt is fizetni kell. Mindemellett egyes egyházközségek, plébániák karitatív célokra is jelentős összegeket szánnak, például nehézségbe került embertársaink számára is folyamatosan felhasználják az adományainkat. Az elmaradt perselypénzt, amelyet vasárnaponként eddig is az egyháznak ajánlottunk, most legegyszerűbben interneten keresztül utalhatjuk el saját plébániáink számára, amennyiben erre lehetőség van, illetve valamely más választott egyházi szervezet, alapítvány vagy plébánia számára is befizethetjük.

[---wonderplugin_pdf src="/wp-content/uploads/2020/03/hirdetesek.pdf" width="100%" height="870px" style="border:0;"]